Jeg holder af hverdagen, men mest af alt af de hverdage der ender som en fest.

Sådan var dagen i går, hvor mit planlagte aftenkaffeselskab, pludselig blev udviddet med en ekstra. Der må være noget om den der synergieffekt, for sjældent har jeg set to mennesker, der i den grad kunne få hinanden til at sprudle. Og jeg grinte gennem København – mens slet skjulte fornærmelser og kørselsvejledninger føg fra de to (#1 , #2 på forsædet.

Den ene af dem har allerede skrevet om aftenen her – og den anden nærmer sig ikke internettet – omend jeg har hørt et rygte om, at han kan få tingene læst op derhjemme.

Nogen folk ønsker alting planlagt og skemalagt. Planlægning og skemaer er fint nok – men spontane ændringer kan ind i mellem skabe de bedste situationer. Og sådan en var en af dem i går. Og jeg er glad for at ingen af mine gæster (udtrykte) mishag over at jeg sådan ændrede planerne, hen over deres hoveder.