… kommer ud om natten

Jeg synes ellers, at jeg for en gang skyld er rimelig afklaret omkring min nytårsaften og det selskab jeg skal have: Vi lægger hus til og alle de andre står for maden.

Rimelig genialt, hvis jeg skal sige det selv.

Jeg har dog lovet, at dække bord og lave noget tjams til dronningens tale. Og min kæreste står for hovedretten og natmaden med en af vores venner … og selvom de truer med at det bliver øl og kød hvis jeg ikke laver salat, så lader jeg mig ikke true – jeg skal ikke stresset op i det store værtinde-gejl.

Men helt slipper jeg åbenbart ikke. For lige så cool jeg er om dagen, lige så flippet er jeg åbenbart om natten, hvor mine drømme folder sig ud;

Jeg var på jagt efter de ekstralange sugerør – de ligger i en kasse ovenpå køkkenskabet. Da jeg rækker ud efter dem og tager en håndfuld ned, forvandler de sig til små slanger, med fugleagtige næb (jeg står ikke inde for logikken, jeg drømmer bare), der bider ud efter mig. Og da det ikke er nok, forvandler de små slager sig til … småbitte puddelhunde … der snapper efter mine fingre.

Og der vælger jeg så at vågne … og komme i tanke om at jeg da rent faktisk har en kasse med sugerør og partydims stående ovenpå køkkenskabet. Måske jeg skulle tjekke den inden festen?

Bortset fra det, er jeg helt afslappet. Jeg skal ud og dykke om morgen sammen med 17-18 andre folk fra vores klub, så skal jeg have en lille lur og så kommer de skønneste mennesker som jeg skal hygge mig med resten af aften. Det bliver skønt.

… men jeg overvejer at droppe det der med sugerør…