Mens jeg forsøger at vende mig til en anden tilværelse, hvor jeg ikke er den, der har 100 bolde i luften, den der ikke kører 180 ud af landevejen, ikke har fuld skrue på aktiviteterne og en finger med i det hele, så har jeg planlagt mit forår sådan, at jeg

  • er gået igang med at opgradere mine dykkerfærdigheder (hver onsdag og flere weekender frem til og med maj)
  • starter på min coachingcertificering (med endnu flere aftaler og netværksmøder end nu, hvor jeg coacher om tirsdagen og mødes i netværksgruppen én mandag om måneden)
  • skal have lave de sidste ting på anlæggelse af haven (skur, hegn og højbede og anlæggelse af de sidste bede)
  • og skal ordne de første ting på årets tilplantning (jord i bedene, såning derhjemme, udplantning)
  • skal holde påskefrokost i det jyske (8 overnattende gæster – hvor der er plads til 4-5)
  • få en dagligdag til at gå op i en højere enhed med sund kost og motion 3-4 gange om ugen
  • være noget for kæresten, familien og venner….

Så det er da godt, at jeg har travlt på arbejdet og skal væk på 3 seminarer de næste måneder, så får jeg da lidt sammenhængende søvn og nogle dage hvor jeg ikke skal forholde mig til hjemmet, motion og de der ting ;-)

… og så vil jeg iøvrigt komme tilbage til arbejdet, for der skal lige lægges et par timer inden jeg kan gå til min fredagsfornøjelse, der er at lave mad til 14 mennesker i en kold kælder. Tre retter naturligvis.

Man er vel lidt overskudsagtigt.

For hvis jeg ikke er som jeg plejer at være, hvad er jeg så?

Det er jeg så igang med at tygge lidt på (og imens kan man vel godt være lidt beskæftiget….)