I denne søde juletid.
image
Hørt i forbifarten………

Sammenbidt yngre kvinde til nikkende veninde

“Ja så ringede min mor og fortalte at hun havde købt H.C. Andersens illustrerede eventyr til Thomas og Ellen. Jeg spurgte selvfølgelig om hun havde købt den vi havde ønsket – men det vidste hun ikke! Og hun ville ikke engang gå ind og tjekke om det var den rigtige. Hun sagde den allerede var pakket ind! Hun sagde, at den var købt på Amager Torv og hvis det var den forkerte, kunne jeg nemt selv bytte den. Tænk – hun gad ikke selv tjekke om det var den rigtige og eventuelt selv bytte den … det er jo immervæk kun den 2. december!

Her bruger man tid på at skrive ønskesedler, med mærke, pris og hvilken butik gaverne skal købes i og så retter folk sig ikke engang efter dem!”

Og her troede jeg i min naivitet at det hed ønskesedler og ikke indkøbssedler …