Når man kigger ud af vinduerne er det en ret stor lettelse at det lykkedes at få svigermor indenhus allerede i går. Planerne om at hente hende tirsdag, blev skrinlagt da der blev meldt om udkørselsforbund i det område man skal igennem for at komme op til hende.

En togbillet blev bestilt i stedet og på 1. klasse var der stadig mulighed for at sidde ned. Turen gik planmæssigt – lige til Høje Tåstrup. For derefter gik der kaos i det hele.

Med køer til Informationen, der lignede dem i Rusland, dengang det var Sovjetunionen, informationsskærme der var gået i selvsving og viste andre ting end de rigtige og højtaleropkald, der som altid var næsten umulige at forstå.

Men til sidst lykkedes det os at stedfæste svigermor og kæresten køre til Kastrup Lufthavn for at hente hende.

Og som i eventyrene hvor man skal så meget gruligt igennem for at nå den lykkelige ende, endte det hele godt og aften sluttede af med hjemmelavede æbleskiver, godt portvin og gode venners selskab.

Snip, snap, snude og nu er den historie ude …. lige indtil vi altså skal have fundet ud af en metode til at få svigermor tilbage til det der Jylland, efter jul.