Dykkerklubben Amfora, der holder til i København, starter nyt uddannelseshold i september. Hvis du har gået og overvejet at lære at dykke, har du nu muligheden for at komme til prøvedyk og tjekke klubben ud den 10. og 17. september.

Prøvedykket foregår i Sundby Badet og er gratis.

Du kan tilmelde dig her:

Selve uddannelsen foregår over efteråret/vinteren, sådan at du er færdig som CMAS* senest i januar og kan tage CMAS** i løbet af foråret hvis du har lyst til at uddanne dig videre.

En uddannelse i en klub giver dig mange fordele bl.a.; du bliver undervist på dansk og under trygge forhold (først i bassin og derefter i åbent hav), det at du tager uddannelsen over længere tid, plejer at betyde at tingene hænger bedre fast og du samtidig opbygger din fysik, du kommer ind i et godt kammeratskab med andre, der dyrker den samme hobby, klubben har de fleste faciliteter så de enkelte dyk er ret billige, du kan få råd og hjælp med udstyr.

Undervisningen er også noget billigere, men det opvejes nok af at du hurtigt kommer til at bruge en masse penge på grej – for en ting er sikkert; dykning er en grejsport og når man først begynder at dykke, behøver man ikke bekymre sig om hvad man skal bruge sine penge til … de skal nok få ben at gå på.

Til gengæld har man også en sport med en masse gode oplevelser, både under og oven vande. Dejlige ture både herhjemme og i udlandet – dykning er både en fysisk og en meditativ sport og det er en sport jeg klart kan anbefale.