100_kirsebaerblomster.gifLige om lidt smutter jeg forbi Langelinie til “blomsterkiggeri” eller Hanami som japanerne kalder det. Og de ved nok hvad det skal kaldes – for det er derfra traditionen stammer. Og jeg kidnapper min niece, som så skal opleve blomsterierne med mig.

Det er lige her det sker: Hanami på Langelinie

P.S. Min overbo siger at jeg bare skal tage barnet med mig hjem bagefter. Han mener at en bortforklaring om “at jeg sgu kom til at tabe hende” holder. Han har også lovet at stå mig bi, hvis der skulle komme nogen og kigge efter barnet … så måske..

U P D A T E

Når man tror man skal ud og se noget a la det her:

japansk kirsebær japansk kirsebær japask kirsebær japansk kirsebær

…så var der ikke helt så meget at komme efter rent blomsterligt. De sidste par dages knapt så milde vinde, havde blæst blomsterne i havet – så at sige.

style=
Men efter at folk havde fundet træerne (og fundet ud af at det ikke var god tone at spørge efter dem … men når man nu ikke kunne se dem….) var der trommerier og en borgmester, der holdte tale og man så også en prinsesse – omend én af de, ikke helt så nye.

style=
Det var fint og englebarnet dansede (og snottede lidt for sommeren er blevet til vår) og vi hyggede os, inden vi cyklede tilbage gennem København i den smukke forårsaften.

Næste år må der gerne være blomster på træerne og varme og så vil vi løbe rundt under træerne og hvivle blomsterblade op med det uddelte vifter……

P.S. Barnet blev returneret – det havde 11-taller under næsen. Og jeg har en begyndende ømhed i venstre side af halsen … hvor hurtig smitter sådanne børnevirusser…?