Jeg fik bare sådan en god dag i går – og jeg tror at meget af det skyldes at jeg slet ikke forventede noget og derfor fik den ene mere positive overraskelse efter den anden.

Derfor var det en glad fødselar, der sidst på aften trissede i seng og kyssede min kæreste på issen, nu uden det hår jeg havde tigget og bedt om at se ryge siden han begyndte at gro det i sensommeren.

Topper og hårpragten

Det passer mig bare så fint at være tilbage i Danmark. At det er lige til at få blomster og ordentligt chokolade, at man kan købe en film man har lyst til at se – og at ens kæreste kan invitere en ud til god klassisk mad hos Brd. Prise, og jeg kan genopleve min studietid, ved at spise i underetagen af den bygning, der ellers rummede mange (traumatiske) forelæsninger i offentlig ret.

Eneste lille minus ved Danmark er det der med sko. Det bekommer mig ikke vel.

Og selvom jeg havde taget sko på, der tidligere var mine “bekvemmelighedssko” og derfor kun har en lille hæl og nogen , så endte de med at trykke og klemme og gøre forfærdeligt ondt. Og da togdriften fra Nørreport valgte at gå i udu og vi derfor spadserede hjem, var jeg hende der endte med at tage skoene af og gå hjem i strømpesokker.

Men hey – det var jo nærmest forår i går og det ødelagde ikke min glæde – så i går var jeg lige præcis som overskriften siger: grundglad og på strømpesokker gennem februaraftenen i de københavnske gader, mæt af god mad og med min bedste kæreste i hånden.

Og det er ikke helt skidt.