Denne weekend har ingen andre brugt min krop – den og hovedet der følger med – har været fuldt og helt til min egen disposition og jeg har brugt den godt:

Jeg så solen stå op og farve skyerne lyserøde. Jeg duftede liljerne. Jeg oplevede tristheden og tabet over det jeg aldrig har ejet, og modtog til gengæld omsorg fra mennesker, der ikke har nogen grund til at give mig den. Jeg følte nærheden og kærligheden fra mine smukke veninder og intensiteten ved at danne nye venskabsbånd. Jeg modtog en uventet undskyldning. Jeg så kærligheden springe mellem både et gammelt og et nyt ægtepar og jeg rakte ud og blev favnet.

……… det eneste jeg sådan set mangler, førend jeg kan gå i seng og få indhentet al den søvn, jeg ikke har fået i denne weekend – er at få skurret wc’et, for det er mig, der har rengøringstjansen denne weekend.