Det var med stor interesse at vi kunne konstatere, at vores yndlings bagerdame, i går annonceret åbning af cafeen “Hannes Gårdkøkken“, noget så sjældent som en gårdcafé.

Så indkøb af hvedemel blev suppleret med en kop kaffe og en kommenskringle … og en reservation af bord til lørdagens bruch.

Og hvilken bruch!

Selvom det er så to timer siden jeg gik fra bords, kommer der stadig små tilfredse bøvs ud af min mund. For det var ikke mådehold der prægede min adfærd ved den lækre hjemmelavede buffe.

Jeg vil slet ikke gå i gang med at remse op hvad der var af lækkerier, bare nævne, at de fortalte at de overvejede at få et større bord, sådan at tingene kunne stå der .. og så stod kaffen, kagerne og den ufiltrerede æblejuice fra Karensminde endda på et bord for sig.

Jeg har spist brunch mange steder og i forskellige kvaliteter rundt om i landet, men det er første gang jeg har siddet i et ombygget lagerrum og har drukket kaffe af musselmalede kaffekopper, med øjne på en stak dampende pandekager serveret med hjemmelavet kvædesirup.

Selvom min kæreste egentligt har forbud mod, at tale om andres sylterier, så kunne jeg godt tilgive at han roste ovennævnte kvæde og jeg nød også selv Fru Møllers stikkelsbærmarmelade i stor stil.

Prisen er 159 pr. kuvert og det er ikke dyrt betalt for alle de herligheder… og nej, jeg er ikke betalt for at skrive disse rosende ord, det er helt frit fra leveren og jeg vil anbefale alle der er i omegnen af Odder, at tage et smut forbi Fru Møllers nye gårdcafé.