I de to tidligere indlæg kan du læse om 2013 fra januar til juli – og i dette indlæg beskriver jeg tiden over sommer og sensommer:

Juli

IMAG0119 IMAG0142 IMAG0145 IMAG0164 IMAG0169 IMAG0175

Selvom man ikke troede på det, så kom sommeren. Jeg boede i lejlighed med altan, havde en hverdag med en fast rutine og vej til arbejdet. På en (og den eneste) strandtur mistede jeg et glas til mine briller og måtte omrokerer i økonomien til et par nye. Jeg flyttede igen. Og igen. Og endte til sidst hos min søster – hvor jeg både hjalp med at vende min nevøs døgnrytme og fejrer hans 15-års-og-jeg-skal-på-efterskole-fest.

Jeg oplevede ikke rigtig sommeren – selvom jeg prøvede og ind i mellem slap blikket fra pc’en og alle de ting jeg moslede med.

August

IMAG0228 IMAG0271 IMAG0306 IMAG0312 IMAG0313 IMAG0328  IMAG0295 IMAG0357 IMAG0360

Og det blev da også til nogle dates indenfor og udenfor kendte rammer, et augustbryllup, høst fra haven og hyggestunder med søster, inden jeg efter at have rundet de forskellige sovesteder endelig kunne rykke tilbage til matriklen med alt mit habengut.

Inden jeg kom helt, helt hjem – blev min eneste uges ferie dog lige invaderet af en ny krise i Egypten – og som vi stod 14 mand høj og var på vej til en dykkerlejr om mandagen … blev vores ferie aflyst om fredagen. Krise og telefonmøder endte dog med at vi fandt et fælles rejsemål og at jeg derfor befandt mig på en dykkerferie i Tyrkiet:

IMAG0366 IMAG0368 IMAG0369

September

Home-sweet-Home. Endelig hjemme igen. Ikke bare efter ferien. Men efter 8 ugers rakkerliv med oprydning, rengøring og flytten rundt. Rigere på oplevelser javist. Og med opsparingen til tanden i hus. Men træt og glad for at være hjemme.

IMAG0376 IMAG0404  IMAG0418

Sommeren og specielt turen til Tyrkiet havde også en indflydelse på mit kærlighedsliv.

IMAG0377 IMAG0420 IMAG0428

Efter at vi var gået fra hinanden og havde fået etableret hvert vores liv i hhv. Jylland og København, begyndte vi at undersøge mulighederne i et at have et forhold, uden nødvendigvis at bo sammen.

IMAG0416 IMAG0462 IMAG0472

Arbejdsmæssigt får jeg lidt mere luft og overskud, da mit vikariat skruer lidt ned for timerne, så jeg kan lave lidt mere “af mit eget” … men der er desværre primært mere bud efter mig til ulønnede opgaver, end til dem man kan betale sige regninger ud fra.

Med med det kommende efterår åndende i nakken kommer også de første og flotteste æbler, min nyttehave nogensinde har produceret. Og resten af haven prøver også at imponere med overflod. En have som jeg ellers på det groveste har forsømt, og stadig går rundt om, som katten om den varme grød; “skal/skal-ikke” … for jeg ved ikke længere hvem der ejer hvem; om det er haven der ejer mig, eller mig der ejer haven. Det skal der styr på i 2014!

IMAG0485 IMAG0486 IMAG0488