Her i begyndelsen af 2014 har jeg skrevet 4 indlæg om årets gang i 2013, her kommer #2 der fortæller om april til juni:

April

Som marts gik over i april tog jeg på et meditationskursus – i Sverige. I 10 dage – det vil sige hele påsken, boede jeg på en ødegård og fulgte et stilheds- og meditationsprogram. Det var hårdt, men også meget inspirerende – og det er klart en af de ting jeg skal have fulgt mere op på her i 2014.

IMAG0540 IMAG0546 IMAG0558

IMAG0560 IMAG0566 IMAG0581

Men april var også den måned, hvor min julegave til nevøen blev indløst. Og  med ham og en veninde og hendes jævnaldrende søn indtog vi Berlin. Vi nød det pulserende storbysliv og kulturen. Historien, som damerne syntes den yngre generation burde sætte sig ind i, blev ikke nydt i helt samme grad. Det blev en rejse med nye måltider, nye venskaber og en forståelse for afstande, for med tog og forsinkelser viser det sig alligevel at Berlin ikke ligger lige om hjørnet fra København.

IMAG0159 IMAG0588 IMAG0590

Vel hjemme igen fra Berlin, skulle jeg til at deale med at min elskede og velbenyttede cykel var blevet stjålet. Heldigvis havde jeg lige nået at få tegnet en indbosforsikring, og der mens blækket stadig var vådt, måtte de punge ud til en ny cykel. Det var også i april at jeg slog masker op til strik og cocktail – en helt klart underprioriteret del af mit liv. Altså det med strikke. April slog også himmel og jord op til en ny sæson i haven. Det var som om at foråret aldrig kom – men lidt liv var der dog i haven selv i april.

IMAG0600 IMAG0602 IMAG0617

En veninde forærede mig en reol. En ven satte den op og sammen med min niece gik jeg igang med at farvekoordinere mine bøger og mit garn … og litteratur blev sammen med garnet smidt op på væggen i et forsøg på at vække kreativiteten i mig og mit liv.

Maj

IMG_20130512_135242 IMG_20130518_145930 IMG_20130520_090405

I maj måned blomstrede kærligheden. Vi var til det smukkeste bryllup på den idylliske ø Fur. Jeg tuede mig gennem brylluppet og den ene mere følelsesladet tale og solosang efter den anden. Kærligheden var på alle mulige måder til at tage og føle på … og min egen ditto var mildest talt et stor rod.

Mens vi var væk, blev min lejlighed erobret af hollandske bøsser, der var i byen for at følge med i Melodi Grand Prix og da Danmark vandt, blev der booket plads i lejligheden til i år, og jeg glæder mig til de kommer.

Juni

IMAG0013 IMAG0017 IMAG0032 IMAG0046 IMAG0112 IMAG0117

Hele min sommer – fra tiden efter pinse og til og med september, var præget af arbejde. Arbejde og flytning. Da jeg stod uden de store ordre i bogen, til tiden hen over sommeren, tog jeg imod to vikariater, så jeg kunne tjene lidt mere end til dagen og vejen.

Det var hårdt. Rigtig hårdt. Specielt fordi jeg også valgte at flytte ud af min lejlighed i 2 måneder, for at spare penge sammen til den tand jeg knækkede i februar og som skulle have sit, for at blive hel igen.

Jeg følte ikke at jeg lavede andet end at arbejde – men når jeg kigger billederne på min telefon igennem, kan jeg se og huske, at der også var andet i tilværelsen end arbejde. Blandt andet en fin polterarbend, for den brud, der skulle giftes i august, modtagelse af fine stauder fra gammel kollega … og skønhed fra min have i form af de fineste silkepæoner.