Morgen stod på indkøb. Klokken ni sharp stod jeg med søsters Christianiacykel klar til pålastning af drikkevare. Når man nu er ude i god tid, så kan man jo lige så godt købe ind på tilbud.

*blib*, *blib*, *blib* bliver varene kørt ind. Hey, du kørte den der flaske igennem to gange”. Måske var det ikke tydelig nok, eller højt nok – men hvem gider lave en scene for en flaske og det kunne jo være mig, der tog fejl… så jeg venter og tjekker bonnen.

Normalt ville jeg tjekke bonnen, tænke – “Ih.. træls” og så smutte. Men lige i dag, havde jeg ok med tid og der var ingen folk i butikken, så hvorfor ikke få pengene tilbage. Der er jo ingen grund til at betale en vare to gange. Og man skal jo ikke glemme, at hvad der er sparet er tjent – og jeg var jo ligesom i butikken pga deres tilbud.

Kassemanden kunne ikke give tilbage – der var noget med en nøgle. Tænkte (usmart jaja – men jeg kender ikke alle reglerne) om de mon kunne modregne beløbet i de vare jeg købte i kiosken. Men det var så ligesom ikke muligt vel, ikk?

Så nu var jeg ved at være tændt – og ville have mine penge.

Kø i kundeservice – vi er 4 i butikken, de to af dem foran mig i køen her. Men nu var jo blevet stædig. Og efter en kort tid kommer jeg frem. Så skal jeg forklare problematikken. To gange. Så skulle min historie eftertjekkes ved et opkald til den pågældende kassemand “ja, der stå en kunde her der “siger” (ja – som i påstår, betoningen går ikke hen over hovedet på mig) at du har kørt en vare to gange igennem…”. Så skal varen fremfindes og scannes, bonnen udleveres og pågældende vare udstreges og endelig skal der udskrives en ny bon, hvor jeg skal påføre navn, adresse og underskrift.

Men så fik jeg også mine 6,50 kr! I hånden. Kontant.