Nu starter det forfra

Vi har besluttet at holde en fest. En sommerfest.

Og enten har vi for mange venner – ellers så har vi for lidt plads og for få penge, for selvom vi har inviteret 114 mennesker, så bliver jeg ved med at støde på/tænke på at jeg kunne da også godt tænke mig at se den eller den.

Men nu er invitationerne sendt ud – til Sjælland og Jylland og hvis alle kommer, må vi finde et andet sted at holde det eller sidde virkelig tæt – for der er plads til 78 siddende mennesker.

Vi har inviteret familie, hans og hendes venner, folk fra vores dykkerverden og fælles venner. Og vi har måtte skære et sted, så der er ikke inviteret kollegaer eller for mit vedkommende; folk fra bloggerverden.

Og hver gang jeg støder på et fedt menneske som jeg synes jeg kender, så har jeg bare sådan en lyst til at invitere … men jeg må på den hårde måde lære begrænsningens kunst.

Men lokalet er lejet, invitationen sendt ud – hovedtankerne er tænkt og nu kommer selve arbejdet med at arrangerer det.

Og jeg ville lyve slemt, hvis jeg hævdede at det ikke kommer til at tegne et indlæg eller to i den kommende tid – så der er blevet opsat en ny kategori “Festen vers. 2.0”.