Så er dagens sidste arbejdspunktum sat og heldigvis herhjemme, så når jeg klapper computeren sammen lige om lidt, så er jeg både færdig og hjemme på en og samme gang.

Min liste med ting jeg lige skal nå på mit arbejde, inden ferien er lang og markeret med gult – men jeg begynder at tro på at det kan lade sig gøre, hvis tingene flasker sig og intet uopsætteligt og krævende ellers trænger sig på og laver uorden i planerne.

Meget mod tradition, ønsker (og for den sags skyld loven) kommer den bærbare og routeren med på rejsen, sådan at et par småting kan gøres klar til når ferien er forbi…

Men ellers er det der pakket hjemmelavede lækkerier til madlavningen, nyindkøbt køkkengrej og nyslebne køkkenknive, bøger, bikini og trøjer. For ferien starter fredag uanset hvad – og med den starter det gode vejr.

Er jeg sikker på.

Ellers holder jeg bare vejret indtil det bliver godt!