Jeg var i dårligt humør i går. Jeg var i et total “fint du – prøv du bare lige at tisse på min sukkermad så skal du få nogen på lampen-humør”. Jeg var i så dårligt humør, at da jeg kom hjem om aften, gik jeg frivilligt gik op ad min meget snævre og stejle bagtrappe – fordi jeg vidste at tog jeg den (ellers brede og behagelige) fortrappe, så ville jeg få et hysterisk anfald over (lorte) gratisaviser i postkassen og (lorte) rengøringsfirma/vicevært der stadig ikke har sat de der 5 el-pærer i der mangler i opgangen, så man skal falme sig op. (Måske er det et cover fordi de heller aldrig vasker trapperne og vores (lorte) udlejer er (fucking skide)ligeglad – for vi (idiot) lejere betaler jo alligevel vores (horible) (lorte) høje husleje.

Men der er jo ikke noget der er så slemt, at det ikke kan gå hen og blive værre.

Hvis mit humør i går var en flaske med hvepse. Så er det i dag den samme flaske, der så bare er blevet rystet hele natten. De er eddermanme gale de hvepse!

(Lorte) frisør der har farvet håret for mørkt og glemt at vaske det af i siderne og ørene – det ku’ jeg sgu gøre bedre selv og for 1/4 af penge. Men nænej, fint skulle det være og nu ligner jeg et muteret negerbarn. (Lorte) frisør der så også har klippet for meget af siderne, så det hår, der højt og helligt blevet lovet, at det kunne komme med i en hestehale, klasker nu ned i mine øjne og jeg-har-bare-ikke-brug-for-mere-hår-i-øjnene. (Lorte) cykeltur til (Lorte) arbejde hvor jeg for fjerde gang på et år skal pakke alt mit lort i (lorte) flyttekasser for at flytte kontor. (Sikkert et lortekontor – det er ihvert fald lige opognedaf (l) chefen).

Det er godt at min læge mener at pms er en skrøne, for ellers ville jeg være ret sikker på at det gik over på et tidspunkt og jeg blev semi-normal igen.

Tis