Jeg kan mærke, at det aller nemmeste er at pakke hele mit liv ud og fortsætte fuldstændigt hvor jeg slap.

Men jeg ved også, at det ikke er det jeg vil.

Jeg vil eksempelvis gerne leve et noget mere simpelt liv, og det er noget svært, når der i mit hjem ligger sæk efter sæk med ting, tøj og sager – som jo er helt ok, har et minde, er brugbare eller måske endda kostbare, men som jeg ret beset ikke har brug for, eller bare ikke bruger.

Noget bliver smidt væk, givet til genbrug eller sat til siden for nærmere granskning, og  jeg håber seriøst at jeg kommer til et sted, hvor det bliver lettere og lettere at smide ud – for hvor mange tørklæder, frakke, glas og køkkenting er det lige man egentligt har brug for?

Lige nu har jeg smidt en uåbnet sæk blandet sko og støvler ind i bunden af mit skab, der står 3 sække med genbrugstøj i køkkenet og der er en flyttekasse med køkkenting som jeg overvejer at smide uåbnet på genbrug, da jeg egentligt ikke tror at jeg på nogen måde mangler noget i mit køkken.

Jeg har nok af alting og tror egentligt ikke at jeg har brug for mere dims i mit liv.

… og jeg overvejer hvor længe den følelse mon varer?