Min nytårsaften blev præcis som jeg ville have den. Gode mennesker, dejlig mad, hyggeligt samvær. Da maden og vinen (lidt mere mad og vin), slog mig lidt omkuld, var der indtil flere sofaer som med glæde tog imod mit trætte korpus og der var tid og rum til en lille efter middag lur (ikke at forveksle med den eftermiddagslur, jeg tog mellem 14-16) inden vi gik videre til den gode kaffe og den fantastiske cognac.

Da den københavnske nattehimmel lod sig oplyse af bryggens og det amar’kanske festfyrværkeri, sad jeg i sofaen med kold champagne og nybagt kransekagekonfekt og have en fantastisk udsigt til det hele.

Og i dag er jeg som alle andre vågnet op til et helt nyt år og jeg glæder mig til at tage hul på det – for jeg er sikker på at 2008 bliver et af de bemærkelsesværdige år – jeg er sikker på at der kommer til at ske store ting og forandringer. 2008 blir’ et godt år.