Jeg drømmer en del for tiden. Nogle af drømmene er mere selvforklarende end andre. Den i morges var på ingen måde forklarende, men til gengæld pænt mystisk:

Jeg har gang i noget motorsport – en eller anden lille åben bil, med to sæder og et rimeligt laset interiør. Min co-driver er en pænt hysterisk japansk mand, der insisterer på at tale til mig. Meget. Højt. Og på japansk. Og heller ikke i drømmen forstod jeg japansk.

Vi kørte mod en kæmpe hal, hvor vi skulle ind og køre ræs. Men på vejen derind, opdager jeg en kæmpe bunke elefantlort. Den bliver jeg meget betaget af – og jeg er nødt til at eje en af klumperne. Fordi jeg ved, at man kan blende det med vand, koge det og lave papir af det. Og det har jeg så åbenbart et umiddelbart stort behov for.

Så stort at jeg på en eller anden måde får sneget mig væk fra den der racerbane/arena og … hjem på mine forældres badeværelse, hvor jeg står i deres lille opbevaringsrum ved siden af badeværelse og er igang med at se hvor jeg kan finde en pose henne.

Jeg vågner mens jeg overvejer om jeg skal tage en plastikpose fra hylden – eller i stedet droppe hele projektet og i stedet for kaste mig over en pose popkorn, som åbenbart også ligger i det her opbevaringsrum.

Og så er det jeg spørger … er der en drømmetyder til stedet – eller skal jeg ringe et helt andet sted hen?