Jeg tror ikke på kædebreve. Plejer altid at bryde dem og rammes sjældent af gudernes vrede og englenes vrissen.

Men jeg fik nedenstående fra min mor i dag og med tanke på min nuværende situation – og den kærlighed som jeg ved at den er sendt med, så bringer jeg budskabet videre her på bloggen … og så må jeg jo se om det er nok til, at nogen i morgen kl. 15.08 vil fortælle mig noget jeg har ønsket at høre.

Og hvis andre går og venter på et budskab, så er de hjertelig velkommen til at tage englemagien til sig og gøre den til deres.

-oOo-

Dette er en engel der vil beskytte dig!
Lad mig vide, hvad der sker om morgenen efter du har åbnet denne e-mail. Det er en usædvanlig mail. Det giver dig et nøjagtigt tidspunkt i morgen. Lad os se om det virker…

Send denne besked på samme dag, du har modtaget den. Det lyder måske vanvittigt, men det er præcis til tiden. Vi mener, at noget skal ske. Engle findes, de har bare ingen vinger og vi kalder dem venner; og du er én af dem.
Noget smukt for dig og dine venner skal til at ske. I morgen kl. 15.08 vil nogen fortælle dig noget, du har ønsket at høre. Vær venlig ikke at bryde denne kæde. Send det til mindst 7 af dine venner.