Som annonceret tidligere, bringer vi her på bloggen et doku-drama fra den virkelig verden: Rescue negl one one

Prolog:
Det var en af disse kolde sommerdage i juli, vores heltinde havde lige hentet papir til kopi-maskinen. Af en eller anden årsag – skæbnen, viljen eller dumhed måske, lykkedes det hende at tabe pakken opad så neglen (ikke flækkede) men knækkede, et godt stykke inde.

Hvad skulle hun gøre? Hive den af og usætte sig selv for stor smerte indtil neglen voksede ud over fingertippen igen – eller prøve at få den limet fast, indtil den var vokset ud?

Ingen af de nærmeste manicure-butikker (og der var endda ikke mindre end tre af slagsen på hjemvejen) kunne yde førstehjælp – uvist af hvilken årsag, holdte alle negledamerne fri i denne uge. Men et sted var der dog hjælp at hente og hun fik udleveret et lille stykke glasfiber. Således udstyret, og med instrukserne hængende i ørene, tog hun hjem for at udføre Rescue negl one one

Se den epokegørende epos under more:

Ulykken var stor – smerten til at bære, med et bævrende men dog heltmodigt smil om læberne tog hun et første kig på neglen:

en knækket negl

Med instrukserne fra neglebutikken i ørene blev glasfiberen påsat. Først et lille stykke på tværs og dernæst et stort stykke hen over hele neglen:

negl112

Hvad vores heltinde ikke var klar over var, at det havde været smart, hvis glasfiberen havde været klippet i facon inden påsætningen. Denne fatale oplysning var ikke blevet leveret sammen med materialet og derfor blev resultatet lidt klumpet:

negl færdig

Men neglen var ligeglad og stor var lykken, da den kunne genforenes med resten af hånden:

sammen med vennerne igen

Og alt i alt – ser man det nok ikke når musikken spiller:

negl i leg