Det har været lidt af en test for mig selv – de her sidste dage: kan og vil jeg blogge igen?

Selvom jeg holdte op med at blogge, omend jeg aldrig officielt holdte op med at blogge – så holdte jeg egentligt aldrig rigtigt op med at blogge – jeg “bloggede” bare via Facebook. Fordi det var nemmere. Og vel også fordi blog-verdenen forandrede sig, og mit liv rendte i en anden retning.

Men jeg har savnet bloggen, selvom den måde jeg blogger på er af den gamle skole – og på en gammel plantform.

Det første tror jeg ikke, at jeg har tænkt mig at gøre noget ved – jeg har altid primært blogget for min egen skyld og det vil fortsat være min motivation. Og jeg vil gerne skrive her. Her hvor det hele startede – for 17 (!) år siden.

Men det sidste trænger til en opdatering. Og derfor har der været lidt knas med kronologien – og det kan være jeg lidt endnu kommer til at hænge bagefter med mit overordnede 2021-projekt: “en ting hver dag” … Jeg har nemlig været – og fortsat er, i gang med en oprydningsproces her på bloggen.

Lige nu er det, det mest basale – men en dag ender vi måske med at komme med et 2021-look og/eller noget man kan læse på sin mobil … uha, da da … Stay tuned…