tirsdag 5. juni 2007 kl.19:45

Med kølig rastevin i hånden og en spindende bærbar på maven fordøjes dagen mens billeder oploades.

Det blev en god dag.

En af dem, der blev anderledes end forventet og meget bedre. Hvor maden smagte, snakken gik, hvor vejret endte med at arte sig – på trods, hvor turen efter maden gik til haven og medbragt kaffe og kage blev spist og smagte så meget bedre i høj sol og fuglekvidder og hvor der var rum til både børn og voksne.

Dannebrog

3 svar til “en af de gode…”

 1. Sifka siger:

  Tillykke med en vellykket dag. Jeg krydsede for dig i formiddags da jeg tog hjemmefra :)

 2. Pia siger:

  Ja så sku man da være et skarn hvis man ønskede sig mere af den dag:)

 3. visitsen siger:

  Tak skal I have begge to.

  Tænk at der gik en rundt med krydsede fingre for mig og mine – sikken dog…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

søndag 13. maj 2007 kl.21:02

Det var en af de gode dage. Der blev spist kage og drukket kaffe. Solen skinnede og fuglene var ikke været karrige med deres fløjten. Vi fik snakket og ordnet en hel del verdens situation – og mens det stod på blev min have gravet igennem, drivhuset rejst, renset bede og fliser og kartoflerne sat i jorden.

Det var en herlig weekend og mindst fem af mine venner har kunne gå i seng, med forventningen om at opleve dagen-derpå-havekroppen idag, Jeg havde en lille smule dårlig samvittighed – men jeg var nu mest af alt glad for hvor hyggeligt det var at tøffe rundt og snakke og arbejde sammen med mine venner.

Og så nåede vi da også et stykke arbejde. Og jeg har ikke modtaget klager…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *