Rodfrugter og rugbrødsmadder med ost. Undertrykt rædsel i sanselabyrint (måske mest på grund af sidste års oplevelser), lillepigeduft iblandet karry og kokos. Igennem natten med spørgende og sovende barn. Alt for mange mennesker, alt for mange druknede unger. Løver spiser gazeller og vi tager hjem.

Lørdagen med huskeindkøb; reserveglas og hukommelse, smuttur til have og det mødrende ophav. Hjemmelavet leverpostej og mazzarinkage, snak og ægtepagt og til døden os skiller. Hjemad i tiltagende mørke og billig benzin (når 9.89 er billigt … og det var det!). Hjemmepizza med karakter og lidt for meget ost. Uventet gave. Endelig søheste. Kærlighed i sølv.

Vane med at vågne tidligt. Haveleg med ven. Ting tar’ tid og alting tar’ længere tid end jeg regner med. Hegn blev sat op og sidder der i 100 år. Lavender gravet op og sat ned igen. Startet på dit og dat og sikken dog solen den skinnede. Nogen tog en lur, mens folket arbejdede og det hele blev sluttet af med en øl og en blåbærkage.

Hjem til andre folks problemer og et lyttende øre og en enkelt fernet til trøst. Godt at man kan hjælpe, bare ved at være. Vasketøj til at toppe det op og endelig blev dynen som katten havde tisset på tør nok til at den kunne bruges igen. Og der var friskbagte boller og yoghurt med blåbær og banan – og jeg kan mærke en begyndende ondt i halsen, ligge og snurre bagest i ganen. Ikke så smart.

Det var weekend og det er slut. Jeg tjekker de sidste hemmeligheder og så godnat.

I morgen begynder en hel ny uge.