Min himmel er mørkegrå og truende og jeg har majonæse i håret.

De siger det bliver regn og min dag er indrettet til hjemmeysler. Ansigt og hår har fået en tur og jeg har planlagte projekter for hænder og fødder.

Jeg har fri hele ugen og har skiftevist leget hjemmegående, livsnyder og partyplanlægger (og en lille smule pensionist).

Suppen er fundet. Og jeg har fundet ud af at det ikke er muligt at lave én suppe som alle har som favorit – uanset hvor mange supper eller mennesker der prvespiser dem, bliver resultatet ikke entydigt – så nu laver jeg bare den min kæreste bedst kan lide.

Alle spørger mig om jeg ikke har travlt med den der fest – og lige for lidt siden opdagede jeg, at det jo faktisk allerede er i morgen det er fredag. Så måske skulle jeg begynde, at blive lidt stresset.

Men jeg føler faktisk at jeg har tjek på tingene og at resten nok skal komme – men ligesom med den der regn der truer, så kan det da godt være at jeg pludselig bliver ramt af et skybrud stress – men lige nu går det ganske godt.

… og spørgsmålet er om den der regn også bare er en trussel uden indhold?