Google elsker mig. Eller måske ikke som sådan mig – men mit alter ego – min sex-webdag-blog – altså denne side.

I går var jeg inde og tjekke min statistik og hvilke søgninger der bringer folk ind på siden her. Jeg har mange hits … og det tror sgu’ da fanden… når man ser visitsen fra den googleske side, så skriver jeg åbenbart ikke om andet end sex, hor og liderlighed.

Dette er mit mest populære søgeord [søgeord #1] og ud af 229.000 sites om emnet, så placerer google dette site som det næstbedste sted, at søge om information om lige netop den fornøjelse. Jeg takker og bukker (men ikke for dybt!)

Nr 2. er jeg også på denne søgning [søgeord #2] som også er en populær indgang til denne side (om man så må sige). Hvad kan jeg sige… tjoe – jeg har lige købt en ny ladyshaver, men modellen er død.

Endelig er der denne sætning, der alligevel må have givet anledning til den en del skuffede forventninger [søgeord #3]. Jeg beklager så dybt og inderligt, men det er ikke den slags dagblog jeg beflitter for at føre.