Fredag med venindefnis og hyggesludder Først med gammelveninden på bar til en stjålen time og et hurtigt quick-view af livet siden sidst: arbejde, jobsøgning, boligprojekt, omstrukturering, ex-mands ny baby og samkvemsordninger. Dernæst sceneskift og rødvin på rødvin … og rødvin på bordet i tilgift. Indisk mad til man sprækker og lidt til. Røg og snak om at droppe det og det har man jo egentligt også gjort, selv om man ryger 5 på sådan en aften her. Drøftelser af gøren og laden og det der kommer efter. Farvelknus til kær veninde og snak om at vi da også må komme til Singapore til 40-års fødselsdag i september. Og så oprettelse af en weblog, så hun kan holde os opdateret derudefra.

Lørdag på landet, med tog i en time, til hyggeligt “Bingo – du har fundet det blå hus” og lækker mad, god øl og mange lange diskussioner om hvordan man også kan gøre tingene. Til ny lykke, gavekort til Silvan og havebøger – og et kommende bryllup og er det små barnefødder man mon hører kommende trippende – eller hvad skal I dog med al den plads…? Garneret med udsigt til egen lille private sø og have med granitbord. Familie og venner som man ikke rigtig kender og “vi må da også til at ses noget mere” og man mener det mens man siger det og tiden vil vise om der sker nogen ændring. Og såning af lille frø om at sådan en lille oase måske også kan tilkomme andre.

Og endelig en søndag, hvor jeg sidder med en dag uden “rigtige” planer, for en tur ud til haven, rundvisning i kærestens lejlighed og “nu skal jeg altså også i bund med nogen af rodebunkerne” og læsning af materiale til morgendagens kursus, tæller jo ikke rigtigt som planer.

Jeg tror jeg tager endnu en kop kaffe.