Min diæt i dag står nok ikke på nogen slankekure; vaniljekranse og Rialtoburgere… men jeg er fortrøstningsfuld, for jeg har indtil videre lykkedes at tabe mig små 4½ kg igennem en december med julearrangementer og familiehygge.

Jeg er halvvejs mod mit første delmål og jeg regner med at det lykkedes både på kortere og på længere tid.

Jeg kan mærke, at jeg er blevet meget mere bevist om hvad jeg spiser og hvordan jeg holder den simple balance mellem indtag af kalorie og forbrug af samme, uden at jeg på nogen måde er gået hen og er blevet kostforagter, eller træningsmongol.

Min fantasi bliver sat på nogle nye prøver når jeg skal frembringe smag uden fedt, fløde, alkohol eller andre kalorierige smagsgivere. Nogen gange går det godt, andre gange rigtig godt – og ind imellem er der behov for alternativer…

Men jeg er blevet meget mere bevist om, at holde fast i formlen mellem synd og træning – og dagens burger blev spist på baggrund af en halv dag udenfor i 1 grads varme, efterfulgt at 30 minutters nedykning i det nærmest lige så kolde vand …

Og i morgen skal jeg i den grad træne, for der får jeg gæster og til dem vil jeg lave fnuglette vandbakkelser med kirsebærberiget flødeskum.