Der sad jeg så i fredags. Med en fyraftens øl og behageligt selskab. Konkluderede at Champs stadig holder som øl og at Märkbar ikke har forandret sig en tøddel, udover at der var bemærkelsesværdig røgfrit der i starten aftnen. Fortalte om hvordan jeg lærte at drikke Fernet og Squash og havde en lille tur ned af Memory Lane, om dengang man næsten kunne være sikker på at støde på en blogger eller to hver weekend på Märkbar.

Ind i tankestrømmen trådte en ung travl mand med to slips i hånden. Spurgte (af uvisse årsager) den langhårede bartender med Heavy t-shirten om han kunne hjælpe ham med at binde et slips, for han skulle til fest i aften.

Selvom der var imødekommenhed hos bartenderen, var der ikke meget assistance. Han vidste det ikke. Men opvokset i 80’erne (hvor alle – også kvinderne – gik med slips) kunne jeg og min ledsager træde til. Og der sad vi så og bandt hver vores slips til udelt fornøjelse for den kommende festdeltager og forbipasserende på gaden.

P.S.
Du må gerne komme hjem og genoplive traditionen – Rasmus

P.P.S.
Der er en mulighed for at møde andre bloggere på Blogforum – vil du være med til at bestemme dagsordnen så er wiki’en oppe nu