Mine læser er ikke ligesom de andres…

Når det nu kan konstateres at den mest almindelig bloglæser er en kvinde på 34 år, fra København der arbejder med IT eller medier, kan jeg bare sige, at det ikke er min læser… eller det er måske også min læser, men så har hun ikke fortalt mig at hun læser med her – hverken i kommentarfeltet – eller på “min helt private side”.

Men til dem som har deltaget i Bloktjek undersøgelsen og dem der gennem tiden giver sig til kende overfor mig, skal lyde en tak.

Selvom jeg skriver for mig selv (på min til tider egen helt kryptiske facon) så er det da rart at mærke, når man rammer nogen derude.

Resultatet af undersøgelsen kan ses her:
Den lange version: Analysen (pdf)

Og den lidt kortere pressemeddelse: Pressemeddelsen

Og til dig lortsen – velkommen til, jeg håber du også bidrog til undersøgelsen…