Måske er det mig der er ømtålelig, men jeg jeg en ide om, at blade høre hjemme på planterne, ikke fastlakeret til mit køkkengulv og jeg troede, at man lakerede _med_ træets åre og ikke bare på tværs af det hele.

Hvad jeg troede skulle være en lille let gulvslibning og lakering og vupti … så var det overstået…. ser ud til at udvikle sig…….

Da jeg kom hjem i dag, bugtede gulvet sig i bakkedale og var absolut ikke nydeligt at kigge på.

Desværre er det ikke mig, der har bestilt håndværkerne og jeg ved ikke engang, hvem der har lavet arbejdet – meen via tovtrækkeri og trisser og hemmelige kontakter, har jeg fået fat på en der vistnok, har noget med det hele at gøre og på en sms har han lovet mig at “Jeg ringer til gulvmanden imorgen. Han skal have smæk”

Nu er jeg jo ikke så meget inde i håndværker-slang, men jeg håber det betyder, at de vil lave mit gulv om.

UPDATE
Jeps!