image
Kald mig bare en blødsøden romatiker, fortæl mig blot at jeg er i lommerne på blomsterhandlere og chokoladeforretningerne – jeg er da ligeglad, for jeg synes at en dag dedikeret til romantik, ømhed, nærhed og samvær er helt ok. Men om det så er den 14. februar, eller en hvilken som helst anden dag, er i princippet underordnet.

Radioen imorges “testede” hvad folk mente om Valentines dag – og omkring 90% mente det var noget opreklamenteret bras.

Min mening er at folk – sådan helt generelt – snyder sig selv for nogle fantastiske oplevelser, ved ikke at turde at leve nogen af deres mere romantiske fantasier ud. For slet ikke at tale om at rigtig mange mænd – igen, sådan helt generelt – ikke har nogen ideer om hvor langt man rent faktisk kan komme, med en enkelt velanbragt blomst..

Vi kvinder Liselotte og jeg er i virkeligheden ret nemme. Randi er også lidt halvnem… image

P.S. Der er stadig plads på listen hvis du er kvinde og nem ;-)

UPDATE 2005
Ella melder sig under fanerne – og der er stadig plads til flere
Tvist – er også med – lad røgelsen brænde og mystikken tage sit indtog… du er på
Eka er også – så længe du blot lader de tørre grene blive siddende på træerne.