Om det er fordi hun smitter, eller fordi jeg ikke er vant til lange motorvejestrækninger ved jeg ikke, men en dejlig dag er krydret med en anstrengt skulder, der ikke helt vil ned, men til gengæld gerne vil gøre ondt…

I en bil, der af nogen, bliver kaldt en “blød hats bil” kørte jeg til Gug og tilbage igen – og selvom der er noget fascinerende over at bevæge sig i høje hastigheder, så bliver det aldrig helt min kop te og hvad jeg så ellers skal med min fremtid, så inkluderer det hverken livet som langtidschauffør eller et pendlerliv.

Men kattene er glade for at få adgang til haven, radioen spiller, kæresten læser og på grillen snurrer en glad gris, der snart får selskab af majs og spidskål og i køkkenet står der lige om lidt nogle æble/kanelsnegle der skal efterbages på grillen.

Livet er stadig godt.