torsdag 13. juli 2006 kl.11:50
Min indre urkvinde trives i bedste forstand, når jeg bruger min kreativitet og flid til at omgøre frugter og nødder til forråd til vinteren. På det overordnede plan er det nærmest latterligt – det er dyrt og besværligt, jeg har ret beset ikke nogen steder at stille mine guldklumper og det er ikke engang altid et produkt jeg selv spiser.
Alligevel …. alligevel kan jeg ikke lade være. Alligevel nyder jeg at være småborgerlig, gammeldags og huslig.
Jeg har syltet kirsebær….
Det er jo noget andet. Det er jo ikke bare syltede kirsebær. Det er loooove. Det er lissom’ et godt hjemmebagt brød og nye kartofler fra haven. Fornøjelsen overgår strabadserne. God fordøjelse :)
Og godt ser det jo ud! Uhmm – glæder mig allerede til jul.
@Frk. Andersen – alt godt kommer fra loooove (undtagen mine hjemmebagtebrød – hvor man seriøst skal elske mig for at kunne lide dem…)
@Trine; alle der er hjemme til jul får lov til at smage
Smukt: :)
Uhm, hvor ser det godt ud. Hvornår kommer du på visit igen? Og et glas til værtsfolkene kunne sagtens være en god idé. Altså hvis du var tom for idéer til den slags… ;-)
@C.O. Tak – tænkte på at sende et glas til Farum, som en fødelsdagsopmærksomhed, men fik oplyst, at de søde tænder sidder i en anden mund ;-)
@Liselotte .. uge 31 vil da være et meget godt bud….
Jeg kan forestille mig, at du vil have godt af den jyske luft og ikke mindst vil jeg og familien have godt af dig, så du skal være mere end velkommen :-)
Måske møder du yderligere en medblogger, men jeg kan garantere, at det ikke vil gøre opholdet kedeligere ;-)
@Liselotte – har åndet den jyske luft nu i 3 weekender på en måned og det eneste den gør for mig, er at skaffe mig omkring 1-1½ kilo ekstra på sidebenene pr. gang … ved sgu ikke hvad det er i putter i luften derovre!
Det var en sød tanke,men det er rigtigt,at de SØDE tænder,m.h.t. syltetøj etc. sidder i en anden mund.
Smukt ser det ud,du er en knag til det der : )
[…] Der er den lyse kirsebærrom lavet af Sambær. Store røde saftige kirsebær. Bærene blev plukket hjemme i provinsen en fin sommerdag, sammen med søsterbørnene og deres mor. De blev lagt i en flaske sammen med appelsin og vanilie og overhældt med en gylden 7 års rom. Sambærrommen har en fin smag af kirsebær og en markant eftersmag af appelsin. Sød og lidt spids og alligevel rund. […]
[…] hjemme i mit køleskab ligger der en pose med Sambær som skal syltes. Jeg tror ikke at jeg gør som sidst, jeg tænker mere noget i retning af at parre sambæret og med de ufo-ferskener jeg har liggende i […]