Mit tilbageblik på 2017 er via billederne på min telefon og når jeg ser det visuelle udtryk af 2017, så helt overordnet haft en herlig tid. Og det har jeg også. Jeg har bare ikke rigtig kunne mærke så meget, da jeg det meste af året har været indhyllet. Først i arbejde, så flytning og overvældende mange ting og endelig da det var overstået: træthed.

Jeg har været træt i 2017. Ind til benet og længere ind. Og derfor endte jeg i september med en sygemelding med titlen “udbrændthed”.

Jeg er heldigvis ved at komme op og stå igen og jeg glæder mig til et nyt år, hvor jeg satser på at overskriften bliver en helt andet.

Men her er mit 2017:

Januar:

  

Vi fejrede sidste nytår i Saksild. Bare os to. Ved midnat sad vi i vores udbad, med champagne og kransekage og så raketterne på nattehimlen. Og dagen efter tog vi endnu en tur i den frostklare luft. Tilbage i København nød jeg som altid min udsigt fra lejligheden på Halmtorvet. Og endelig: det er på mit hår jeg mest kan se tiden gå. I 2012 lod jeg det gro og det blev bare længere og længere – og på billedet her ses det med de krøller jeg sjældent lufter.

Februar

  

Februar er der jeg fejrer fødselsdag og i 2017 gjorde jeg det på en helt ny måde: inviterede en masse dejlige damer og det blev et selskab af spændende kvinder, som jeg ser alt for lidt. En meget inspirerende aften.

Marts

  

  

I marts kom foråret. Vi havde besøg af herlige folk – bl.a. en gruppe af de mennesker vi lærte at kende i vores år i sandaler i Egypten og vi havde en fantastisk weekend, der bl.a. bød på udebade og havbad. Marts gav os også en fantastisk fest i form af min kusines 40 års dag med fine dining og dans natten lang …